2015 Achterhoek

Wat een rust, wat een stilte. Niet te vergelijken met onze omgeving. Als we aankomen op ons stekje, een camping van de SVR in Haarlo, hebben we niet veel tijd meer wat te ondernemen. We worden welkom geheten door de vrouw des campings en kunnen een plaatsje zoeken waar we maar willen, maar let wel op het grasveld.
Maar eerst krijgen we een kop koffie van het huis een heerlijke gastvrijheid en een praatje over van alles …
Dat camping ligt er keurig bij. We staan er met maximaal 6 campers en caravans en …. en waarschijnlijk zijn die nog niet eens bewoond.

Resized_SAM_7326

In de vroege morgen rijden we naar Borculo voor een check en APK van het voertuig. Gelijk de laatste restpunten en vragen vanuit het gebruik van het afgelopen jaar besproken en opgelost.

De fietsen gaan er af en om negen uur staan we op de pedalen. Het is fantastisch weer en het waait maar weinig, zeker als je dat vergelijkt met andere dagen.
Op de valreep thuis nog een GPSroute gedownload en geheel uitgereden. Aan het eind hebben we er nog een twintigtal km bijgevoegd, omdat we anders te vroeg terug zouden zijn…

Resized_SAM_7339

Helaas was het kasteel en landhuis in Ruurlo dicht vanwege een verbouwing. Heerlijk langs de Berkel, de Baakse Beek, de Barchemse Veengoot, de Leerinkbeek en de Gracht gereden en afgesloten in de plaatselijke gelegenheid in Borculo.

Resized_SAM_7344

Bij Bruggink hebben ze in ieder geval een schakelaar in de massa van de accu geplaatst, zodat de accu beter geconditioneerd blijft en niet leeg kan lopen in de winterperiode als het voertuig in de stalling staat.
Ook weer opgelost. Helaas hebben we donderdag niet meer gefietst. De regen valt er met bakken uit en het waait stevig.

Eind van de dag zijn we weer in Hardinxveld aangekomen en gelijk maar verder gegaan met het gereed maken voor een volgende periode … Niet te veel overdrijven natuurlijk. Groeten allemaal.

code: 037-762-038-102-04