2019 Ferreira do Zezere

Ooit, lang geleden zijn we hier ook geweest en verbleven we een aantal nachten op een Quinta. We hebben toen in een klein restaurantje in die plaats heerlijk gegeten. Dus wilden wij daar weer eens naar toe.

Vrij snel gevonden, maar helaas zit daar nu een bankgebouw. Nu kan je daar ook je geld brengen, maar dat moet anders kunnen…De tweede mogelijkheid stond met goede referenties in Google. Helaas de zaak is gesloten om onduidelijke redenen, terwijl de naam ook anders is. De referenties maar eens even aanpassen ….de derde mogelijkheid bleek het restaurant in een groot hotel. Helaas, dit restaurant ging alleen open bij evenementen. De vierde mogelijkheid werden na veel zoeken gevonden, maar de kok was ziek. De vijfde enz enz. En dat in zo’n klein dorp. Toch hebben we lekker gegeten bij een BBQ restaurant op honderd meter van de camper locatie. Normaal voor het meenemen van eten, maar wij krijgen er heerlijk te eten, gewoon op een bordje. Pff.

De camperplaats ligt ook in het centrum, met alle watervoorzieningen, we overnachten er heerlijk alleen. Morgen gaan we nog iets verder naar het noorden, richting Viseu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.