Over

….. onze reisblog.

mini-J022-0039

Sinds enkele jaren trekken wij, Alie en Jan er op uit met onze camper. In 2014 reizen we voor het eerst naar het Moezelgebied, Vopommeren, Frankrijk en Spanje. In 2015 volgt een eerste grote reis via Zweden, Finland en Noorwegen naar de Nordkapp, waarbij we natuurlijk ook de Lofoten niet zijn vergeten. Daarna zijn er reizen gemaakt naar het voormalig Oostblok, Polen, Slowakije, Hongarije en nog veel meer.

Vele kilometers en prachtige ervaringen later hebben we van het reizen met de camper de smaak te pakken gekregen. Kortom een goede reden om deze momenten in een reisblog vast te leggen.

2018 -IMG_0002

Inmiddels is een omvangrijke verhalenbundel met soms prikkelende opmerkingen gepubliceerd.

Het kan je op ideeën brengen om er ook eens naar toe te gaan, of misschien ook juist niet.

De reisblok begint in het jaar 2008 en bestaat nu 12 jaar.

Wie niet aangetast wil worden door het “camper-virus”, moet nu goed gaan oppassen. Camperreizen zijn verslavend en ontwennen is schier onmogelijk.. Wie graag, samen met ons, de onbekende wereld intrekt kan onze reisblog, met verhalen over achtergronden, historie en actuele zaken samen met de foto’s, onze campermomenten mee beleven.

In het menu kan je een selectie maken per jaar.

Screen Shot 06-24-18 at 04.27 PM

Onder de menuknop Home staan de verhalen van het laatste jaren in chronologische volgorde. In de kolom aan de rechterkant, op de HOME pagina, is de mogelijkheid gegeven je aan te melden voor een abonnement op nieuwe verhalen en reacties te geven.

In deze blog zullen hopelijk nog veel reisverhalen geplaatst worden. Wie graag informatie heeft over een bepaalde bestemming, kan rechts bovenaan een keuze maken. In de zoekoptie is het mogelijk om een bestemming of anderszins in te geven. Als dit woord ergens in de blog vermeld wordt kom je meteen bij het juiste verhaal. Altijd gemakkelijk toch?

Disclaimer en copyright.

Hoewel de informatie op deze site met alle zorgvuldigheid wordt samengesteld is het altijd mogelijk dat bepaalde informatie niet (meer) correct is. De informatie op deze site wordt zonder enige aansprakelijkheid van mijn kant verstrekt. Mocht u fouten ontdekken, laat het ons dan alstublieft weten via e-mail.
De volledige inhoud van deze website valt onder het auteursrecht en mag niet door derden gekopieerd worden. Het plaatsen van links naar mijn website mag altijd.

Veel leesplezier,

klik Home om de blog verder te lezen